Работно Време

Понеделник - Петок 06.00 - 18.00
Пепелашка 06.00 - 22.00
Сабота и Недела не работиме
  • Оригинални проекти

    "Најголемите животни и морални вредности во етичкото воспитување на децата во предучилишна возраст" - воведување на...

    Read more

"Најголемите животни и морални вредности во етичкото воспитување на децата во предучилишна возраст" - воведување на етичките вредности: вистина, мир, љубов, добро однесување и ненасилство.

 

 "Детското срце без граници патува во Пустец - Р. Aлбанија" - хуманитарен и прогласен за проект од јавен интерес.

"Искористување на сончевата енергија преку инсталирање на соларни колкетори во градинката" - вклучување во светските текови за заштита на природата и намалување на емисијата на штетни гасови.

"Со демократија и детски права - не боли глава" - излегување во пресрет на потребите на сите деца и родители, да се запознаат со детските права, но и обврски.

Прв македонски детски мјузикл „ Љубовта победува се “

„ Велигденски појадок “ – децата со родителите

„ Рецептите од кујната на градинката Корчагин “

Како резултат на реализираните проекти произлегоа и трите интерни прирачника, со голема и трајна едукативна вредност.

 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk