" /> Соработка

Соработката со општествената средина се остварува повремено, во согласност со нашите потреби и тоа со следните институции:


  √ Соработка со други градинки;
  √  Соработка со основни училишта;
  √  Соработка со МТСП - сектор за детска заштита во врска со целокупното работење на Градинката;
  √  Министерство за образование и култура;
  √  Министерство за здравство - хуманитарна акција - „даруваме крв‘‘
  √  Центар за социјални грижи на град Скопје
  √  Педагошки факултет;
  √  Филозофски факултет;
  √  Завод за домаќинство;
  √  Завод за ментално здравје;
  √  Сојуз на просветни работници;
  √  Сојуз на борците на Р. Македонија;
  √  Сојуз за грижи на децата на град Скопје и на Република Македонија ;
  √  Градско здружение на Ликовни педагози;
  √  Детски креативен центар;
  √  Театар за деца и малди;
  √  МОБ;
  √  Спомен домот на Мајка Тереза;
  √  СОЖМ - учество на манифестации;
  √  Биро за развој на образование;
  √  МБУЦ - „Илија Николовски ЛУЈ‘‘
  √  УНИЦЕФ;

 

Соработка со Локална самоуправа

Општина Центар е докажан пријател на децата. Во изминатиот период заедно реализиравме повеќе проекти кои беа оценети како многу успешни, и добивме поголеми инвестициски вложувања за подобрување на физичката кондиција на објектите.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk