" /> Огласи

       

 Годишен план за спречување на корупција во ЈУДГ на ОЦ "Раде Јовчевски Корчагин" -Скопје за 2021 година

Правилник за корупција 2021

Интерна процедура за спроведување на постапките за јавни набавки на ЈУДГ на ОЦ "Раде Јовчевски Корчагин" -Скопје

Записник за јавни набавки 2021

 

 

Интерен оглас

353511373 249515241024347 1048698547376797808 n

355563017 1212022839483984 3066154528109102673 n

 

 

Оглас за прибирање на понуди за активности 2019-2020

 

Известување од советот на родители при ЈУДГ на ОЦ „Раде Јовчевски Корчагин“ Скопје, врз основа на објавениот оглас за прибирање на понуди за 2019/2020

Одлука за избор на кандидат за вработување

odluka nova 1    odluka nova 2

odluka 1

158689617 3583538615105038 2414540745835449647 n

 

 

 

156698269 520289772284882 1963133261654064297 n    157083813 941958209968521 3759729891616582352 n

 

 

 

 

 

 

 

odluka1 001   odluka 2

 

 

Интерен оглас за вработување на Раководител     15.12.2020

интерен оглас за вработување на раководител0001интерен оглас за вработување на раководител0002

Интерен оглас за вработување на Неговател-Ментор      15.12.2020 god.

Интерен оглас за вработување на неговател ментор0001

Интерен оглас за вработување на неговател ментор0002

Интерен оглас за вработување на Воспитувач -Ментор        15.12.2020 god.

интерен оглас за вработување на воспитувач ментор0001

интерен оглас за вработување на воспитувач ментор0002

 

 

 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk