Работно Време

Понеделник - Петок 06.00 - 18.00
Пепелашка 06.00 - 22.00
Сабота и Недела не работиме
  • Оригинални проекти

    "Најголемите животни и морални вредности во етичкото воспитување на децата во предучилишна возраст" - воведување на...

    Read more

Душата на градинката се децата на кои им овозможуваме непречено другарување, комуникација, воспитување на добри социјални и емоционални односи.

Избор на разновидни активности, стекнување, знаења, учења, културни и хигиенски навики, елементарна компјутерска обука, странски јазик, ритмичко - спортски активности и се разбира - креативност.

Основа за работа ни се задолжителни и факултативни програми, реализирани во убаво уреден простор во кој престојуваат децата.

Амбиентот е функционален, рационално искористен, пријатен, безбеден, топол и со високи естетски дострели.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk