" /> Боите во есен 01.12.2020

Стандарди:Детето може да истражува открива нови работи

Цел:Да се потикнува самостојноста на детето во откривање и користење на алатки за извршување на одредени активности

Тек на активноста:Активноста ја започнуваме со набљудување на природата во годишното време есен потоа со вашето дете разговарајте за боите кои не опкружуваат во есен,активноста која ја подготвивме изработете ја и вие.Иработете цртеж со есенски бои  во прилог ви оставаме пример од нашите верни другарчиња.Уживајте

Материјали и средства за реализација: Бои темперни(жолта,портокалова,кафена),цевчиња,лист со конрура девојка профил.

Наши вредни другарчиња:

 

elena 1 esenka

elena 2 esenka

elena 3 esenka

elena 4 esenka

Воспитувач :Елена Тодоровска

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk