" /> Зимска облека(2-3 год група Смешко)

Стандарди:Детето е способно да истражува и открива нови работи .Детето може да развие социјални вештини во интеракција со други деца.

Цел:Да се потикне потребата за изразување на доживувањата од самиот процес на откривање и учење.Да се потикнува и почитува игра со другите деца

Тек на активност:Денешната активност ќе ја насочиме со зимската облека најнапред ќе слушаме приказна за /Топла  облека ,а потоа ќе изработуваме /Зимска облека

Материјали и средства за реализација:колаж,картон,листови во боја,колаж,лепак,темперна боја....

Линк од приказната:

Наши вредни другарчиња:

272043321 667346831288720 7758867468931721773 n

272544051 1052483772266934 1225425931362410608 n

272757627 1370812883341916 1570599335629253420 n

272939303 363173895236543 1573228939487392355 n

257649973 659369921872422 548733889529983417 n

272179053 992303374976428 456845025064144920 n

272185955 677756626924900 3207499199767132663 n

272220005 351809840101002 1842576393155451820 n

272716505 2452192991583688 4154845932608709868 n

272939303 363173895236543 1573228939487392355 n

Воспитувач:Снежана Јакимовска

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk