" /> Санкање и скијање(група 2-3 год/Смешко)

Стандарди:Детето може да се движи координирано со цел.Детето може да сслуша нови работи и да стекне нови искуства

Цел:Да се запознава со елементи на одредени спортови .Да се подржува иницијатива за користење за различни извори на информации.

Тек на активност:Активноста ќе ја започнам со разговор преку дидактичка слика за зимските спортови потоа ќе изработуваме скии и ќе скијаме во нашата занимална.....

Материјали и средства за реализација: дидактички фотографии од зимски спортови,темпера,картон,хартија,лепак......

Наши вредни другарчиња:

247492639 475061634206326 8195759638017094764 n

272656379 1086660998853887 7275924093382445238 n

272202777 979724119591969 8275901889383069429 n

272894666 468294598034587 2910909338858887152 n

Воспитувач :Снежана Јакимовска

 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk