" /> Куќата на врапчо 03.12.2020

Стандарди:Детето може да вспостави контрола на движење на дланките и прстите 

Цел:Да се потикне да ги зајакне дланките и прстите.

Тек на активност:Денешната активност ќе ја започнеме со разговор за птиците кои остануваат сами и не се преселници ,нашата активност ќе биде со изработка на куќа за врапчо...во прилог ќе ви доставиме пример од изработка на куќичка искористете ја вашата креативност и направете по ваш избор...о

Материјали и средства за реализација:Лист хартија,,ленти во боја,лепак,ножички,карѕонски кутии,колаж.

bird18

Наши вредни другарчиња:

vrapco 2

vrapco 3

elena vrapco 1

Воспитувач :Елена Тодоровска

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk